Uppsalahus nr 6

Äntligen en ny hemsida

Äntligen en ny hemsida

Efter att den tidigare hemsidan slocknade har vi nu skapat en ny. Allt innehåll är uppladdat här från säkerhetskopior. Den nya hemsidan kommer att utvecklas vidare.

I mitten av december blev vi oförutsett av med vår gamla hemsida (alltså vårt webbhotell och före detta domän, uppsalahus6.org). Sedan dess har det utan framgång gjorts diverse försök att återinföra den gamla hemsidan. Styrelsen beslutade i januari att istället ge webbansvarig i uppdrag att skapa en ny hemsida, vilket nu är gjort.

Allt innehåll som tidigare fanns på uppsalahus6.org finns nu istället på denna hemsida. Detta innebär att all information, alla nyhetsinlägg, samtliga filer och blanketter finns kvar; ingenting gick förlorat.

Denna hemsida är i sin linda och kommer att genomgå många ändringar, uppdateringar och förbättringar men förhoppningen är att ni alltid enkelt ska kunna hitta det ni behöver.

 

Följ utvecklingen av den nya hemsidan genom projektsidan.

Uppdatering av hemsida